Doorgaan naar artikel

Beste vis- en zeevruchtenrestaurants in Hurghada, Egypte

De beste vis- en zeevruchtenrestaurants in Hurghada, Egypte


Wat zijn de beste vis- en zeevruchtenrestaurants in Hurghada? Welk restaurant serveert de beste vis in Hurghada? Hoeveel kost het? En wat zijn de restaurants zoals?

Ga door met alles over de beste en meest beroemde visrestaurants in Hurghada gelezen, Egypte.


Automatische vertalingen zijn beschikbaar voor de talen die hieronder. Klik op de vlag te vertalen. Indien u wenst meer taaloptie, laat een reactie achter! Kies Engels naar het oorspronkelijke artikel te lezen.


Hier in dit bericht, Ik zal introduceren vijf van mijn favoriete visrestaurants in Hurghada, Egypte.

Ik heb bezocht en getest ze allemaal zelf. Als u van plan bent om uit te gaan om te vissen of vis te eten in Hurghada, deze restaurants zijn een veilige keuze en voor ervoor dat je goede vis.

Top 5 vis- en zeevruchtenrestaurants in Hurghada, Egypte in willekeurige volgorde:

AL SHERAA Visrestaurant

Hefny VISRESTAURANT

HALAKA Visrestaurant

EL MINA Visrestaurant

STAR Fish Seafood RESTAURANTAL SHERAA Visrestaurant

Al Sheraa Fish Restaurant lokaliseert naast Sherry Straat dicht bij Sheraton Straat (google maps te koppelen hier).

Mijn eerste bezoek aan Al Sheraa vis restaurant was een soort van een ongeluk. We waren van plan om te gaan naar een ander visrestaurant, die we nooit weten te vinden, gelukkig. Na het lopen zo lang rond de kleine straat achter Sheraton Straat, Ik was klaar om te eten wat.

U kent het gevoel als je zo hongerig dat je bijna alles kon eten. Dit was mij toen we gingen om te dineren in Al Sheraa Visrestaurant.

El Sheraa is een van mijn favoriete vis & visrestaurants in Hurgahada Egypte.
restaurant Al Sheraa Fish ligt in de zijstraat in de buurt van Sherry Straat en Sheraton Road.

Eerste, Ik was een beetje wantrouwig naar het restaurant, want er was niemand binnen toen we binnenkwamen. Een leeg restaurant is meestal geen goed teken. anyways, we besloten te blijven en binnenkort nog meer mensen begonnen te komen aan de zeevruchten genieten.

Ook, sommige mensen kwamen om vis te kopen om te koken thuis. Afhaalmaaltijden werden ook geleverd. Dus de eerste indruk van de lege restaurant werd verpletterd in minuten.

Zodra we gingen om te zitten op de tafels, een ober kwam onze bestelling te laten. We kiezen ervoor om visfilets maaltijden, Ik nam mijn gebakken en mijn metgezel nam gegrilde vis. Eén portie was slechts 45 Egyptische pond, helemaal niet slecht (prijzen kunnen omdat mijn bezoek zijn veranderd.).

El Sheraa is een van de beste visrestaurants in Hurghada, Egypte.
El Sheraa visrestaurant gegrilde vis met rijst.

Eten kwam relatief snel; Ik was zo blij om te eten! Vis smaakte goed. Ik zal zeker opnieuw bezoeken Al Sheraa visrestaurant. Het is niet ver van Sheraton Straat, dus als je honger hebt en je wilt goede vis snel, bezoek Al Sheraa visrestaurant. Ik beveel El Sheraa visrestaurant.

#Hurghada #seafood #elhefny #elhalaka #elmina #starfish #elsheraa #fishrestauranHefny VISRESTAURANT

Het is niet een onderzeeër, het is Hefny visrestaurant en het lijkt op een onderzeeër. Als je niet meer weet het voedsel, zeker zal u de buitenkant herinneren. Ik herinner me dat ik er voor het eerst ongeveer tien jaar geleden.

Na dit, Ik ga al naar Hefny nu en hen. En nu was het tijd om weer naar de onderzeeër restaurant gaan.

Hefny is één van de meest populaire visrestaurants in Hurghada Egypte.
Hefny visrestaurant ziet eruit als een onderzeeër, zowel binnen als buiten.

Routebeschrijving: Hefny Visrestaurant lokaliseert aan het eind van de nauwe Sheraton Street naar Sakkala vierkante (Sakala square, Sackalla square). U slaat rechts van het Sakala Plein, in de richting van El Mina moskee en uw rug naar Sheraton Straat. Ga door totdat je Hefny bereiken aan uw linkerkant, aan het einde van de straat. Het grootste deel van de taxichauffeurs en de burgers van Hurghada weet waren Hefny is, gewoon vragen als je het niet kunt vinden.

Hefny Seafood restaurant in een van de beste en authentieke visrestaurants in Hurghada Egypte.
Hefny menu, het eten in Hefny visrestaurant is goed en betaalbaar.

Zo, laatste keer in Hefny we het grote en nam soep als voorgerecht. Ik had een Molokhiya soep met garnalen. Molokhiya is een traditionele Egyptische soep, die je zeker moet proberen in Egypte. Het is een van de meest beroemde voedsel in Egypte, men zou kunnen zeggen dat het de nationale voedsel van Egypte onder met Koshari en Ful Medammes.

Lees meer over het voedsel in Egypte uit deze post:

FOOD IN EGYPTE-Egyptische menu je moet proberen IN EGYPTE

Mijn garnalen molokhiya was zeer goed, al was het super zout. Het is niet erg goed in het beeld er, maar het is absoluut de moeite waard proberen. Mijn vriend had een schaal-en schelpdieren soep, die was ook erg goed, maar het nodig meer zout. Misschien heb ik al het zout aan mijn molokhiya.

Volgende keer zal ik garnalen molokhiya soep weer nemen. Garnalen molokhiya was uitstekend, vooral met Egyptische flatbread.

#hurgahda #hurgada #Egypt #egypte # ägypten #lifebeyondex #visitegypt

Molokhiya is een traditionele Egyptische soep proberen waard.
Garnalen Molokhiya is een soep proberen waard.

We hadden ook een kleine groene salade, met komkommer, tomaat en koriander, tahin, baba ganoush en een aantal ingelegde komkommer en aubergines. We bestelden alleen baba ganoush, anderen kwamen met het voedsel. Ik hou van alle sauzen en extra dingen met voedsel.

Als hoofdgerecht, Ik nam gebakken visfilet, vergissing! Het was niet slecht, maar het was erg zwaar en de belangrijkste smaak in mijn mond was olie.

Mijn vriend nam een ​​gegrilde vis, en het smaakte zo veel lichter en beter. Vergelijk de foto's hieronder, en je ziet wat ik bedoel. Op de top van mijn deel en onder mijn vrienden één.

Ontvang nieuwe berichten per e-mail:

Volgende keer neem ik gegrilde vis, zeker!

Globaal genomen, Hefny is een klassieke Egyptische restaurant vis, waar de kwaliteit is altijd goed en het eten is lekker. Interieur en exterieur zijn de moeite waard en het ervaren.

Prijs is zeer betaalbaar, ons diner met twee soepen, tahin, baba ganoush, aubergines, salade, flatbread, twee visfilets en twee sprites plus een water, helemaal alleen 185 Egyptische pond (kunnen zijn veranderd).

Hier is een valuta-omzetter van CIB Bank (CIB is een grote Egyptische internationale bank), om te controleren hoeveel het is in uw valuta.

Hebt u al LIKED LIFEBEYONDEX.COM ON GEZICHTBOOK? EN INSTEENGRAM?AL HALAKA Visrestaurant

We hebben ook geprobeerd Al Halaka visrestaurant, die is gelegen in de buurt van de jachthaven en Hurghada Vismarkt Google maps locatie hier.

Al Halaka is een van de beste visrestaurants in Hurghada Egypte.
Alhalaka visrestaurant ligt dicht bij Hurghada nieuwe jachthaven.

We krijgen meestal een weg te nemen van Al Halaka en eten thuis. Dit was eigenlijk de eerste keer dat we aten in het restaurant. Ik weet niet waarom, misschien omdat het is gewoon zo handig. Het beste wat er met het eten van thuis is dat na het eten kun je gewoon vast op de bank en vraag me af waarom heb je te veel eet. Ik hou van over-eten.

Deze keer gingen we om te eten binnen Al Halaka visrestaurant. Ik dook ook in op de vismarkt, die naast tegenover de weg. Als je tijd hebt bezoek daar, Hurghada vismarkt is de moeite waard en het ervaren.

Als u geïnteresseerd bent om te lezen over de plaatsen zijn om eten te kopen in Hurghada check dit bericht:

SUPERMARKTEN en boodschappen in HURGHADA EGYPTE-een ultieme GIDS VOOR HURGHADA supermarkt Winkelen

Als een restaurant, El Halaka is schoon en mooi. Het is ook een van de meest populaire en oudste visrestaurants in Hurghada. Interieur is mooi, al is het ook een vrij drukke restaurant.

Voor starters, mijn man nam een ​​schaal- en schelpdieren soep, die ik proefde. Het was goed en ziet er heerlijk, Rechtsaf? Ik heb geen soep voor mezelf niet te bestellen, omdat ik wist dat ik zou het allemaal toch niet eten, Ik was niet zo hongerig.

De soep kwam na een tijdje. We hebben ook wat besteld baba ganoush (het was heerlijk), tahina, flatbread. Ons meisje had een aantal frieten, ze is niet zo dat in de vis.

Als hoofdgerecht, we bestelden 500 gram visfilet en gedeeld. Ik heb mijn les geleerd en dit keer namen we gegrilde vis, het was veel beter dan gebakken. Toen we de vis, we beseften we hadden geen rijst met bestellen. In Al Halaka, Het komt niet automatisch met de vis.

Zodra we begonnen om de vis te eten, Ik heb gemerkt dat sommige van de stukken waren een beetje roze. Wat mij betreft, het moet wit zijn geweest. Het duurde niet rauw smaak, maar we sturen de vis terug naar de keuken alleen maar om zeker te zijn. Ik wil niet het risico nemen om ziek of iets.

De ober nam een ​​vis en natuurlijk, Verontschuldigde. Vanuit mijn oogpunt, het restaurant personeel zorgde voor de situatie zeer professioneel. Na verloop van tijd, kregen we een nieuwe vis met excuses. Deze vis was uitstekend en iedereen was gelukkig. Vooral onze dochter, die wat extra video kijktijd kreeg.

MEER LEES:

Beste restaurants HURGHADA EGYPTE


El Halaka in Hurghada Egypte serveert heerlijke visgerechten.
El Halaka visrestaurant menu.

Globaal genomen, alles kosten 171 Egyptische pond. Inclusief 2 sprites, een flesje water, baba ganoush, tahin, een schaal-en schelpdieren soep, 500 gram visfilet, 2 rijst porties en frieten. Helemaal niet slecht.EL MINA Visrestaurant

De 4e Fish Restaurant in Hurghada, waar ik bezocht was El Mina Fish Restaurant.

El Mina visrestaurant lokaliseert (google maps) dicht bij Hefny aan het einde van Sheraton Straat, nabij Sakkala square (Sakala square, Sackalla square).

El Mina vis restaurant is een gezellig en leuk restaurant,
El Mina visrestaurant ligt dicht bij Hefny visrestaurant.

Het eerste wat mij opviel, toen ik El Mina visrestaurant was het interieur. Het was een mooi en knus. Ik voelde me alsof ik thuis was (niet van mij natuurlijk).

Uit alle visrestaurants in Hurghada, El Mina heeft de mooiste interieur. Het heeft drie verdiepingen, de eerste twee verdiepingen voor het visrestaurant en de derde verdieping voor een coffeeshop.

Als u de wens een kopje koffie of thee na het diner, een coffeeshop is niet ver weg.

El Mina vis restaurant is een gezellig en leuk restaurant,
El Mina visrestaurant interieur is mooi, warm en knus.

Deze keer hebben we geen soep voor voorgerechten nemen, maar we hadden baba ganoush, tahin, groene salade en ingemaakte groenten met Flatbread voor de start. Als hoofdgerecht, wij hadden 500 gram gegrilde vis filet met rijst.

Eten kwam erg snel, dat is altijd leuk. We hadden onze baby bij ons, dus sneller het eten komt, gelukkiger ze is. Mijn man vond de vis in El Mina visrestaurant zeer.

Hij zei dat het was de beste vis die hij voor leeftijden gehad. Ik hield ook van de vis, maar het was een beetje te droog voor mijn smaak. Anyways het was goed en ik was vol na het diner.

Mina restaurant Hurghada Egypte heeft heerlijke vis.
Mijn favoriete man vis wordt geserveerd in El Mina visrestaurant.

Al deze kosten 201 Egyptische pond; het inbegrepen; Baba ganoush, tahin, groene salade, groenten, brood, Franse frietjes, één water, twee sprites, 500 g visfilet en twee porties rijst.

Zelfs El Mina misschien een paar pond duurder dan andere visrestaurants Ik heb een bezoek, het is de mooiste en schoonste tot nu toe. Dit is wat ik ben blij om een ​​paar pond meer te betalen.

El Mina had twee tevreden klanten vandaag!STAR Fish Seafood RESTAURANT

restaurant Star Fish Seafood is gelegen in Sheraton Road. Open van 11:00-01.30am.

Star Fish is één van de meest populaire vis en zeevruchten restaurant in Hurghada Egypte.
restaurant Star Fish ligt in Sheraton Road, Hurghada, Egypte.

Star Fish is een van de grootste, oudste en meest populaire visrestaurants in Hurghada, Egypte. Het is ook een populair restaurant onder groepen toeristen. Dit is waarom het erg kan worden geaard en vol soms. In de drukste uren, je kan hebben om voor uw eten wachten voor een tijdje.

Laatste keer, Ik bezocht restaurant Star Fish Ik had geen tijd om te eten in hebben, dus ik besloot om weg te nemen maaltijd te genieten. Afhaalmaaltijden is eigenlijk een beetje goedkopere optie, omdat je niet hoeft te betalen 14% belastingen als je weg te nemen.

restaurant Star Fish wordt gezegd dat het meer prijzig dan andere visrestaurants in Hurghada te zijn, maar eigenlijk het was goedkoper dan ik dacht. We betaalden voor twee mee te nemen maaltijden voor ongeveer 200 Egyptische pond. De prijs omvat niet de belastingen, waardoor het meer betaalbaar te maken. Uiteindelijk, het was niet zo duur in vergelijking met anderen als ik had verwacht.

Deze keer namen we visfilet (verrassing, verrassing). Ik had het gebakken vis en mijn metgezel had zijn gegrilde vis. We waren allebei tevreden met onze vissen.

Het eten in Star Fish is uitstekend, maar als je wilt hebben een intiem diner selecteer een ander kleiner restaurant. Groot restaurant is niet ideaal voor een romantisch diner. Met kinderen, Star Fish is een goede keuze.

Er zijn grote aquaria, waar u de meest exotische vissen kunnen zien. Kinderen zullen het geweldig vinden. Hopelijk, ze zijn nog steeds geïnteresseerd in het eten van de vis.

GLOBAAL GENOMEN, Er zijn ten minste vijf vis restaurants proberen waard in Hurghada Egypte. De beste vis en zeevruchten restaurants in Hurghada zijn zeker Al Sheraa, Mina, El Halaka, Hefny en Srat Fish.

Mijn persoonlijke favoriet eten is zeker geserveerd in Al Sheraa visrestaurant, waarschijnlijk omdat het verbaasde me positief. En ik was zo hongerig toen ik daar aten.

El Mina vis restaurant was ook een zeer positieve verrassing. Ik vond het interieur en de sfeer er zo veel. Dit is de plek, waar ik mijn vrienden een bezoek aan Hurghada zou nemen.

Bent u het eten van vis of zeevruchten in Hurghada? Wat is uw favoriete restaurant?

Klik hier om terug te gaan naar de voorpagina voor meer informatie over HURGHADA EGYPTE lezen.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *