Doorgaan naar artikel

IS HURGHADA Grand Aquarium een ​​bezoek waard?

Hurghada Grand Aquarium bevindt zich in het Magawish-gebied.

Hurghada Grand Aquarium is een van de meest populaire toeristische attracties in de Hurghada gebied. Maar is Hurghada Grand Aquarium een ​​bezoek waard? Lees verder voor meer informatie over Hurghada Grand Aquarium erachter te komen.

Automatische vertalingen zijn beschikbaar voor de talen die hieronder. Klik op de vlag te vertalen. Indien u wenst meer taaloptie, laat een reactie achter! Kies Engels naar het oorspronkelijke artikel te lezen.

Voor aanvang van deze blog, Ik had gedacht over het verschijnen in Hurghada Grand Aquarium voor zo vele malen. Maar als het gebeurt altijd aan mij, Ik maak een veel plannen en aan het eind, slechts een paar van hen komt uit. Maar dit is hoe het gaat voor de meesten van ons, toch?

Zo, Ik heb mijn eerste aquarium bezoek ooit naar Hurghada Grand Aquarium een ​​paar weken geleden.

Lees verder en ontdek wat te verwachten van Hurghada Grand Aquarium.

Om eerlijk te zijn, als ik niet hebben dit blog, Ik weet niet of ik ooit zou hebben bezocht Hurghada Grand Aquarium mezelf. Natuurlijk zou ik mijn dochter daar op een dag hebben genomen, misschien later als ze een beetje groter. anyways, Ik ben blij dat we gingen er nu, ze vond het er al, zelfs al is ze niet erg groot.

HURGHADA AQUARIUM IN HET KORT

Hurghada Aquarium ligt buiten het centrum van de stad, dicht bij de Magawish gebied. Het dichtstbijzijnde hotel is Magawish Village & Toevlucht. Het is zeer dicht bij El Mamsha (5-10 minuten met de auto). Het gaat over 15 minuten van Sheraton Straat en 25 minuten afstand van El Dahar.

Om meer te lezen over verschillende aspecten in Hurghada Check deze POST:

DE STAD VAN HURGHADA

Het wordt beschouwd als een van de grootste overdekte aquaria in de wereld. Er zijn 1 miljoen US gallons water, die ongeveer 3,7 miljoen liter. Verbazingwekkend, Rechtsaf?

Om meer informatie over de grote aquarium lezen, bezoek hun website:

https://hurghadaaquarium.com/

DE VOLGENDE: HURGHADA AQUARIUM TICKETS

TOEGANGSPRIJZEN-hoeveel het kost INSIDE HURGHADA AQUARIUM?

Ik was nieuwsgierig naar het zien van het aquarium, maar het belangrijkste ding dat hield me niet van plan was de kosten van het ticket. Ik was er niet zeker van is Hurghada Grand Aquarium een ​​bezoek waard, omdat de tickets zijn niet de goedkoopste. Om eerlijk te zijn, Ik wist niet of het me interesseerde voor 20 Amerikaanse Dollar.

Voor toeristen, het kost 25 Amerikaanse Dollar (volwassenen) om binnen te komen, voor de bewoners en Arabieren 20 Amerikaanse Dollar. Kinderen onder 4 jaren gaan voor gratis en uit 4 naar 10 jaar betalen 12.50 USD binnen.

Als u op uw vakantie, het is niet zo veel, maar voor degenen die in Egypte 20 USD is een grote geld, Op dit moment gaat het om 400 Egyptische pond. U kunt ook betalen met Egyptische ponden (ik deed) en waarschijnlijk accepteren dat ze een aantal andere valuta's, alsmede (dit is niet een feit).

Hier kunt u de prijzen voor Hurghada Grand Aquarium te zien:

Merk op, dat je een 10% korting als u uw ticket op voorhand!

Voor een bezoek aan Hurghada Grand Aquarium Ik controleerde hun websites, een idee wat te verwachten te krijgen. Na het zien van al het water tanks en foto's van haaientunnel, Ik begon na te denken, wat als de watertanks kapot en we hebben allemaal verdrinken. Sounds heel goed mogelijk. Ik ben blij dat dit niet gebeurde, en we kwamen er levend uit. Ik ben een catastrofe denker, soms.

Er zijn veel vis tanks in Hurghada Grote aquarium. Daar zie je het leven in zee.
Hurghada Grand Aquarium aquarium.

Voor mij, het idee van de grote tanks gevuld met water en vissen klinkt niet erg diervriendelijk. Vis, Haaien en de anderen mogen niet worden gevangen, maar aan de andere kant, niet iedereen heeft een kans om te gaan duiken naar de zee.

Speciaal voor de kinderen, Hurghada aquarium kan een geweldige ervaring. Met kinderen, Hurghada aquarium is een bezoekje waard. Je krijgt te leren kennen en zien de onderwaterwereld mariene leven. Er zijn veel verschillende soorten verwondering en praten over achteraf.

Ik ging naar het aquarium te bezoeken met mijn vriend en mijn dochter. Ik nam foto's terwijl mijn vriend mijn dochter was entertainend (duwde haar kinderwagens). Mijn dochter vond het er een heleboel, ze hield om naar te kijken en verwondering vissen en alles om haar heen. De omgeving is er zo veel anders dan normaal, dat het maakte haar zitten nog steeds op haar kinderwagens. Ik zal zeker haar weer daar te nemen.

DE VOLGENDE: TOEGANKELIJKHEID.

TOEGANKELIJKHEID

Wat komt voor kinderwagens en andere hulpmiddelen; Hurghada Grand Aquarium is niet de beste plek om te gaan met de kinderwagens. Als ik wist dat er lange trappen te beklimmen, Ik zou twee keer voordat je in de kinderwagens hebben overwogen.

Natuurlijk, niemand vertelde ons, dat het onmogelijk is om te gaan door het aquarium met de wandelaars. We hebben gemerkt dat ons toen we de eerste trap hit. Gelukkig waren er twee van ons, dus we behandeld de trap door het uitvoeren kinderwagens samen.

helaas, Hurghada Grand Aquarium is niet ontworpen voor iedereen toegankelijk te zijn. Als je een peuter, neem een ​​draagzak met u. Het is beter dan kinderwagens.

Hurghada Grand Aquarium is niet ontworpen voor iedereen toegankelijk te zijn.
Een van de trap in Hurghada Grand Aquarium.
Ontvang nieuwe berichten per e-mail:

Wat is de beste tijd om te bezoeken HURGHADA Grand Aquarium?

We gingen naar het aquarium met de taxi. Het aquarium is niet ver weg, afhankelijk van uw locatie duurt max. 30 minuten om er te komen. We zijn er rond 10.00 uur.

Dit was de beste tijd om daar te bezoeken; grote toeristen groepen kwamen net na ons.

Volgende keer als ik probeer zelfs eerder gaan, in de omgeving van 09.00. De aankoop van tickets was een beetje traag proces, misschien zou het sneller gaan als u boekt uw ticket op voorhand.

Ik wilde om daar te zijn en zie de haai voeding op 11 uur, maar ik wist niet waar te gaan. Ik probeerde te lopen door het aquarium zo snel mogelijk naar de haai voederen zien.

Uiteindelijk, Ik merkte dat ik zou kunnen hebben om te gaan en zie de voeding eerst en neem dan een tour rond het aquarium. Aan de andere kant, Het was vrij leeg daar voor 11.00. Volgende keer ga ik eerder, om de tijd om rond te kijken voor Shark voeden starts.

Een haai feeding “tonen” vindt een plaats twee keer per dag uit 11.00 naar 12.00 ben en uit 3.00 (15.00) naar 04.00 (16.00) p.m. Er is muziek, verschillend, haaien en schildpadden om er maar een paar te noemen.

Een uur is een behoorlijk lange tijd te zitten en kijken; je ziet waar het om gaat in 10 minuten. Ik merkte dat alle kinderen om ons heen genoten van de show echt veel. Kinderen waren ronddwalen de show vrij veel en leek te zeer onder de indruk.

Probeer uw aquarium bezoek rond Shark feeding keer doel; Het was een van de beste dingen in het aquarium.

Haai feeding toon Dagelijks bij 11.00 en 15.00 in Hurghada gran aquarium.
Een van de trap in Hurghada Grand Aquarium.

KOMT ERAAN: IS HURGHADA AQUARIUM een bezoek waard?

WAT IS ER TE ZIEN?

Samen met de vissen en andere onderwater diersoorten, er zijn veel andere dingen te zien in het aquarium. Er zijn nog andere dieren in de dierentuin. Van vleermuizen Emu. Spelen voor kinderen, een kameel, restaurant / cafe, Beduin tent, een kabel brug en ga zo maar door.

Er zijn veel te zien en te ontdekken!

Er was een fotograaf op de brug, die vroeg of hij een foto van ons zou kunnen nemen. Om er zeker van wilden we. Aan het einde van uw tour, kun je een foto van jezelf te kopen als souvenir.

Ik weet niet meer herinneren de exacte prijs, Ik zou hebben geschreven ze naar beneden. Ik heb het gevoel dat het kleine beeld we kochten was rond 10 dollars of zo. Het was verschrikkelijk. De kwaliteit van het beeld maakte ons eruit monsters, werkelijk!

Als u foto's in het aquarium te nemen, Onthoud dat je niet toegestaan ​​om de flitser te gebruiken.

ZO IS HURGHADA Grand Aquarium een ​​bezoek waard?

Ja, vooral met kinderen. Als je op je vakantie in Hurghada in de winter, oppakken “een verkoudheid” dag en een bezoek brengen aan het aquarium.

Ik een aantal video's uit het aquarium toegevoegd aan mijn nieuwe YouTube-kanaal. Video's zijn zeer kort, maar zeker krijg je het idee. Misschien op een dag heb ik genoeg tijd om meer video's toevoegen. Laten we eens kijken! Klik hier om de video's te zien.

Geniet van uw dag in Hurghada Grand Aquarium!

KLIK HIER om terug te gaan naar de voorpagina om meer te lezen over Hurghada!

Leuk vinden & Delen Lifebeyondex op Facebook, Instagram en INSCHRIJVEN.

#Hurghada #Hurgada #Redsea #Egypt # Ägypten #Egypte #visitegypt #visithurghada

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *