Doorgaan naar artikel

Wat te dragen in Egypte | Wat is een dresscode voor Hurghada, Egypte

Wat te dragen in Egypte. Een dresscode voor Hurghada Egypte.

Vorig jaar bezocht mijn vriend me in Hurghada. Terwijl ze thuis aan het inpakken was, ze belde me en vroeg: Wat moet ik meenemen naar Hurghada? Wat voor kleding moet ik dragen in Hurghada en Egypte? Wat kan ik dragen in Hurghada? Wat is de dresscode voor Hurghada, Egypte?

In dit artikel, Ik vertel je wat je in Egypte moet dragen en wat je moet onthouden over de dresscode in Egypte.


Automatische vertalingen zijn beschikbaar voor de talen die hieronder. Klik op de vlag om de tekst te vertalen. Kies Engels naar het oorspronkelijke artikel te lezen.


Kledingvoorschrift voor Egypte is iets waar ik niet eerder aan had gedacht. Ik trek de kleren aan en ga naar buiten. Werkelijk, Ik gebruik dezelfde kleding in Egypte en in Europa.

In de zomer als het erg warm weer is, Ik kleed me aan voor een top, korte broek of een jurk. Als het weer kouder wordt, dan kleed ik me meer aan. Werkelijk, Ik denk niet eens aan de dresscode in Hurghada. Het komt natuurlijk.

Ook al let ik niet op een dresscode in Hurghada, er zijn een aantal culturele zaken die u in gedachten moet houden wanneer u kleding ophaalt naar Egypte.

Als u in de badplaatsen van de Rode Zee verblijft, zoals Hurghada, El Gouna of Sahl Hasheesh, dan hoef je niet zo veel op je kleding te letten. Dit is waarschijnlijk de reden, waarom ik er zelf niet aan heb gedacht. Ik woon in Hurghada en een kledingvoorschrift in Hurghada is niet zo streng.

Maar als u buiten de badplaatsen van de Rode Zee reist, daar is de dresscode formeler.

Als ik buiten Hurghada reis, Ik pak t-shirts in, shirts, broeken en jurken die mijn knieën en schouders bedekken.

De volgende: Moet ik mijn haar bedekken?

Moet ik mijn haar in Egypte bedekken?

zoals gezegd, de dresscode voor Egypte en Hurghada hangt sterk af van waar je heen gaat en wat je doet. Als je een moskee bezoekt, moet je je haar bedekken, knieën en schouders. Anders, het is niet nodig om je haar te bedekken.

Egypte is een islamitisch land en wordt jaarlijks bezocht door miljoenen toeristen uit de niet-islamitische landen.

Egyptenaren verwachten niet dat toeristen zich kleden als de lokale bevolking.

Maar als je buiten de toeristische gebieden komt, het wordt aanbevolen en bovendien respectvol om je bescheiden te kleden en je knieën en schouders te bedekken.

Als u van plan bent om Cairo te bezoeken, Het is goed om bereid zijn om meer formeel er kleden.

Gerelateerde artikelen: Hurghada weer | Hoe is het weer in Hurghada? Hoe te onderhandelen in Egypte en waar dan ook?

De volgende: Een dresscode voor de resorts aan de Rode Zee

Net als Lifebeyondex op Facebook!

Een dresscode voor de resorts aan de Rode Zee: Hurghada | El Gouna | Makadi Bay

Hurghada en andere resorts aan de Rode Zee zijn minder conservatief dan andere delen van Egypte. Veel buitenlanders wonen in het gebied, en de lokale mensen zijn gewend aan toeristen per dag. De meeste lokale mensen in Hurghada werken ook op toeristisch gebied.

in Hurghada, mensen niet te betalen dat veel aandacht over de dress code.

Het is ok om “kleden minder” in Hurghada en andere Rode Zee resorts.

anyways, het is nog steeds goed om te onthouden dat je in een islamitisch land bent en de lokale manieren respecteert.

Laat je bikini en look-a-likes van het hotel gebied en je komt wel goed.

In principe, je kunt alles dragen in het hotelgedeelte. Je wordt ook niet gearresteerd als je heel kleine microshorts op straat draagt. Of een tanktop die op een beha lijkt, maar dit betekent niet dat het is ok. Vanuit mijn oogpunt, het is cultureel respectloos.

Gebruik je gezond verstand en pak je normale zomerkleding in. Ook, je voelt je comfortabeler als je niet opvalt met je outfit. ik bedoel, hoe minder je je kleedt, hoe meer aandacht je krijgt.

Globaal genomen, de dress code in Hurghada en andere bestemmingen Rode Zee is niet zo streng, maar gebruik uw gezond verstand en respecteer de lokale bevolking wanneer u kiest wat u in Egypte wilt dragen.

Niet inpakken als je gaat naar Ibiza als je een reis naar Egypte. Anders, ga naar Ibiza.

Plus minder je je kleedt, meer je krijgt ongewenste aandacht.

-Hanna-

Klik hier om terug te gaan naar de voorpagina en lees meer over Hurghada en Egypte.

#Hurghada #Egypt #visitegypt #thisisegypt #redsea #Elgouna # Ägypten

1 dacht aan “Wat te dragen in Egypte | Wat is een dresscode voor Hurghada, Egypte”

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *