Gå till innehåll

Bästa fisk- och skaldjursrestauranger i Hurghada, egypten

De bästa fisk- och skaldjursrestaurangerna i Hurghada Egypten


Vilka är de bästa fisk- och skaldjursrestaurangerna i Hurghada? Vilken restaurang serverar den bästa skaldjur i Hurghada? Hur mycket kostar det? Och vad är restauranger som?

Fortsätt att läsa allt om de bästa och mest kända fiskrestauranger i Hurghada, egypten.


Automatiska översättningar finns för språken nedan. Klicka på flaggan för att översätta. Om du önskar mer språkalternativ, Lämna en kommentar! Välj engelska för att läsa den ursprungliga artikeln.


Här i det här inlägget, Jag kommer att presentera fem av mina favorit skaldjur restauranger i Hurghada, egypten.

Jag har besökt och testat dem alla själv. Om du planerar att gå ut och äta fisk eller skaldjur i Hurghada, dessa restauranger är ett säkert val och för att du får god fisk.

Topp 5 fisk- och skaldjursrestauranger i Hurghada Egypten i slumpmässig ordning:

AL SHERAA FISH RESTAURANG

HEFNY SEAFOOD RESTAURANG

HALAKA FISH RESTAURANG

EL MINA FISH RESTAURANT

STAR FISH Seafood restaurantAL SHERAA FISH RESTAURANG

Al Sheraa Fish Restaurant lokaliserar bredvid Sherry Street nära Sheraton Street (google maps länk här).

Mitt första besök till Al Sheraa fiskrestaurang var typ av en olycka. Vi planerar att gå till en annan fisk restaurang, som vi aldrig lyckats hitta, Lyckligtvis. Efter att ha vandrat så länge runt den lilla gatan bakom Sheraton Street, Jag var redo att äta vad.

Du vet hur det känns när du är så hungrig att du kan äta nästan vad som helst. Det var mig när vi gick för att äta middag på Al Sheraa Fish restaurant.

El Sheraa är en av mina favorit fisk & skaldjursrestauranger i Hurgahada Egypten.
Al Sheraa Fish Restaurangen ligger i sidogata nära Sherry Street och Sheraton Road.

Först, Jag var lite misstänksam mot restaurang, eftersom det fanns ingen inne när vi angett. En tom restaurang är inte vanligtvis ett gott tecken. Hur som helst, Vi bestämde oss för att stanna och snart fler människor började komma in för att njuta av fisk och skaldjur.

Också, vissa människor kom för att köpa fisk att laga mat hemma. Avhämtning måltider också levererades. Så det första intrycket av den tomma restaurangen krossades på några minuter.

Så snart vi gick för att sitta på borden, en servitör kom att få vår ordning. Vi väljer att ha fiskfiléer måltider, Jag tog min stekt och min följeslagare tog fisk grillad. En portion var endast 45 egyptiska pounds, inte illa alls (Priserna kan ha ändrats sedan mitt besök.).

El Sheraa är en av de bästa fiskrestauranger i Hurghada, egypten.
El Sheraa fiskrestaurang grillad fisk med ris.

Livsmedel kom relativt snabbt; Jag var så glad att äta! Fish smakade bra. För att jag kommer att besöka Al Sheraa fisk restaurang igen. Det är inte långt borta från Sheraton Street, så om du är hungrig och vill ha bra fisk snabbt, besök Al Sheraa fiskrestaurang. Jag rekommenderar starkt El Sheraa fiskrestaurang.

#Hurghada #seafood #elhefny #elhalaka #elmina #starfish #elsheraa #fishrestauranHEFNY SEAFOOD RESTAURANG

Det är inte en ubåt, Det är Hefny skaldjursrestaurang och det ser ut som en ubåt. Om du inte kommer ihåg maten, för att du kommer ihåg det yttre. Jag minns det första ungefär tio år sedan.

Efter det här, Jag har pågått till Hefny nu och dem. Och nu var det dags att gå till ubåten restaurangen igen.

Hefny är en av de mest populära fiskrestauranger i Hurghada Egypten.
Hefny skaldjur restaurang ser ut som en ubåt både inom och utanför.

Vägbeskrivning: Hefny Seafood restaurant lokaliserar I slutet av Sheraton gata nära Sakkala square (Sakala kvadrat, Sackalla kvadrat). Du sväng höger från Sakala Square, mot El Mina moské och ryggen är mot Sheraton Street. Fortsätt tills du når Hefny på vänster sida, på slutet av gatan. De flesta av de taxichaufförer och medborgare i Hurghada vet var Hefny är, bara fråga om du inte hittar det.

Hefny Seafood restaurang i en av de bästa och autentiska skaldjursrestauranger i Hurghada Egypten.
Hefny menyn, maten i Hefny fisk- och skaldjursrestaurang är bra och prisvärda.

Så, sista gången i Hefny vi gjorde det stora och tog soppor som förrätt. Jag hade en Molokhiya soppa med räkor. Molokhiya är en traditionell egyptisk soppa, som du bör definitivt prova i Egypten. Det är en av de mest kända livsmedel i Egypten, kan man säga att det är den nationella livsmedels Egyptens bland med Koshari och Ful Medammes.

Läs mer om maten i Egypten detta inlägg:

MAT I EGYPTEN-egyptiska rätter du måste försöka I EGYPTEN

Min räkor molokhiya var mycket bra, även om det var super salt. Det ser inte bra på bilden, men det är helt värt att försöka. Min vän hade en skaldjur soppa, som också var mycket bra, men det behövs mer salt. Kanske fick jag allt salt till min molokhiya.

Nästa gång jag kommer att ta räkor molokhiya soppa igen. Räkor molokhiya var utmärkt, speciellt med egyptisk flatbread.

#hurgahda #hurgada #egypt #egypte # ägypten #lifebeyondex #visitegypt

Molokhiya är en tradional egyptisk soppa värt att försöka.
Räkor Molokhiya är en soppa värt att försöka.

Vi hade också en liten grönsallad, med gurka, tomat och koriander, tahini, baba ganoush och några inlagd gurka och auberginer. Vi beställde bara baba ganoush, andra kom med maten. Jag älskar alla såser och extra saker med mat.

För huvudrätten, Jag tog stekt fiskfilé, misstag! Det var inte dåligt, men det var mycket tung och huvud smak i min mun var olja.

Min vän tog en grillad fisk, och det smakade så mycket lättare och bättre. Jämför bilderna nedan, och du ser vad jag menar. På toppen min del och under mina vänner en.

Få nya inlägg via e-post:

Nästa gång tar jag grillad fisk, Säkert!

Allt som allt, Hefny är en klassisk egyptisk fiskrestaurang, där kvaliteten är alltid bra och maten är smakrik. Interiör och exteriör är värt att se och uppleva.

Priset är mycket prisvärd, vår middag med två soppor, tahini, baba ganoush, äggplantor, sallad, flatbread, två fiskfiléer och två sprites plus en vatten, helt och hållet endast 185 egyptiska pounds (kan ha ändrats).

Här är en valutakonverterare från CIB Bank (CIB är en stor egyptisk internationell bank), för att kontrollera hur mycket det är i din valuta.

Har du redan GILLADE LIFEBEYONDEX.COM ON ANSIKTEBOCKSÅ? OCH INSTENGRAM?AL HALAKA FISH RESTAURANG

Vi försökte också Al Halaka fiskrestaurang, som ligger nära Marina och Hurghada Fish Market Google maps plats här.

Al Halaka är en av de bästa fiskrestauranger i Hurghada Egypten.
Alhalaka fiskrestaurang ligger nära Hurghada ny marina.

Vanligtvis får vi en take away från Al Halaka och äta hem. Det var faktiskt första gången när vi åt i restaurangen. Jag vet inte varför, kanske eftersom det är bara så bekvämt. Det bästa vad som kommer med att äta hemma är att efter middagen kan du bara lägga sig på soffan och undrar varför du äter för mycket. Jag älskar över-ätande.

Denna gång gick vi för att äta inne Al Halaka fiskrestaurang. Jag dök också på fiskmarknaden, som är bredvid motsatsen av vägen. Om du har tid besök där, Hurghada fiskmarknaden är värt att se och uppleva.

Om du är intresserad av att läsa om ställen att köpa mat i Hurghada kontrollera det här inlägget:

Stormarknader och dagligvaror i Hurghada-AN Ultimate Guide Hurghada storhandlar

Som en restaurang, El Halaka är rent och fint. Det är också en av de mest populära och äldsta fiskrestauranger i Hurghada. Interiören är trevligt, men det är också ganska upptagen restaurang.

Till att börja, Min man tog en skaldjurssoppa, som jag smakade. Det var bra och ser läcker, rätt? Jag beställt inte någon soppa för mig själv, eftersom jag visste att jag inte skulle äta allt ändå, Jag var inte så hungrig.

Soppan kom efter ett tag. Vi beställde också några baba ganoush (det var utsökt), salkavalka, flatbread. Vår flicka hade några pommes frites, Hon är inte så in i fisken.

För huvudrätten, vi beställde 500 gram fiskfilé och delade det. Jag har lärt mig min läxa och den här gången tog vi grillad fisk, det var mycket bättre än stekt. När vi fick fisken, vi insåg att vi inte beställa någon ris med det. I Al Halaka, det kommer inte automatiskt med fisken.

Så snart vi började äta fisk, Jag märkte att några av bitarna var lite rosa. Såvitt jag är orolig, det borde ha varit vit. Det smakade inte rå, men vi skickar fisken tillbaka till köket bara för att vara säker. Jag vill inte ta en risk att bli sjuk eller något.

Servitören tog en fisk och naturligtvis, ursäktade. Så som jag ser det, restaurang personal tog hand om situationen mycket professionellt. Efter ett tag, Vi fick en ny fisk med ursäkter. Denna fisk var utmärkt och alla var nöjda. Speciellt vår dotter som fick lite extra video visningstid.

MER ATT LÄSA:

Bästa restaurangerna i Hurghada Egypten


El Halaka i Hurghada Egypten serverar läckra skaldjur.
El Halaka fisk restaurangmeny.

Allt som allt, allt kostnads 171 egyptiska pounds. Inklusive 2 sprites, en liten flaska vatten, baba ganoush, tahini, ett skaldjur soppa, 500 gram fiskfilé, 2 ris portioner och pommes frites. Inte illa alls.EL MINA FISH RESTAURANT

Den 4: e fisk restaurang i Hurghada där jag besökte var El Mina Fish Restat.

El Mina Fish lokaliserar (Google kartor) nära till Hefny i slutet av Sheraton Street, nära Sakkala square (Sakala kvadrat, Sackalla kvadrat).

El Mina fiskrestaurang är en mysig och trevlig restaurang,
El Mina fiskrestaurang ligger nära Hefny skaldjursrestaurang.

Första jag märkte, När jag kom in El Mina fiskrestaurang var interiören. Det var lockande och mysig. Jag kände mig som jag var hemma (inte min naturligtvis).

Från alla fisk restauranger i Hurghada, El Mina har finaste interiör. Det har tre våningar, de två första våningarna för fisk restaurang och tredje våningen för ett kafé.

Om du vill ha en kopp kaffe eller te efter middagen, ett kafé är inte långt borta.

El Mina fiskrestaurang är en mysig och trevlig restaurang,
El Mina fiskrestaurang Interiören är trevligt, varm och mysig.

Den här gången vi inte ta några soppor för aptitretare, men vi hade baba ganoush, tahini, grönsallad och inlagda grönsaker med tunnbröd för start. För huvudrätten, vi hade 500 gram grillad fiskfilé med ris.

Livsmedel kom mycket snabbt, vilket alltid är trevligt. Vi hade vårt barn med oss, så snabbare maten kommer, gladare hon är. Min man gillade fisk i El Mina fiskrestaurang mycket.

Han sade att det var den bästa fisk som han haft för åldrar. Jag gillade också fisken, men det var lite för torrt för min smak. Iaf det var bra och jag var full efter middagen.

El Mina Restaurant Hurghada Egypten har läcker fisk.
Min makar favorit fisk serveras i El Mina fiskrestaurang.

Allt detta kostnads 201 egyptiska pounds; det ingår; Baba ganoush, tahini, grönsallad, grönsaker, bröd, pommes frites, en vatten, två sprites, 500 gram fiskfilé och två delar av ris.

Även El Mina kanske några pounds dyrare än andra fiskrestauranger Jag har besökt, det är den trevligaste och renaste hittills. Detta är vad jag är glad att betala några pounds mer.

El Mina hade två nöjda kunder idag!STAR FISH Seafood restaurant

Restaurangen Star Fish skaldjur är belägen i Sheraton Road. Öppet från 11:00-01.30am.

Star Fish är en av de mest populära fisk- och skaldjursrestaurang i Hurghada Egypten.
Star Fish Restaurangen ligger i Sheraton Road, Hurghada, egypten.

Star Fish är en av de största, äldsta och mest populära fiskrestauranger i Hurghada, egypten. Det är också en populär restaurang bland turistgrupper. Det är därför det kan vara mycket jordad och full ibland. I de mest trafikerade timmarna, du kan behöva vänta på din mat för en stund.

förra gången, Jag besökte Star Fish restaurang jag har inte tid att äta i, så jag bestämde mig för att njuta av att ta bort måltid. Ta bort mat är faktiskt lite billigare alternativ eftersom du inte behöver betala 14% skatter om du tar bort.

Star Fish restaurang sägs vara mer dyr än andra fiskrestauranger i Hurghada, men det var faktiskt billigare än jag trodde. Vi betalade för två take away måltider för ungefär 200 egyptiska pounds. Priset inkluderar inte skatter, som gör det mer överkomliga. I slutet, det var inte så dyra jämfört med andra som jag förväntat.

Denna gång tog vi fiskfilé (överraskning, överraskning). Jag hade det stekt fisk och min följeslagare hade sin fisk grillad. Vi var båda nöjda med våra fiskar.

Livsmedel i Star Fish är utmärkt, men om du vill ha en intim middag välja en annan mindre restaurang. Stor restaurang är inte idealisk för romantiska middagar. Med barn, Star Fish är ett bra val.

Det finns stora akvarier, där du kan se de mest exotiska fiskar. Barnen kommer att älska det. Förhoppningsvis, de fortfarande intresserad av att äta fisk.

ALLT SOM ALLT, Det finns åtminstone fem fiskrestauranger värt försöker i Hurghada Egypten. De bästa fisk och skaldjur restauranger i Hurghada är definitivt Al Sheraa, Mina, El Halaka, Hefny och SRAT Fish.

Min personliga favorit maten är definitivt serveras i Al Sheraa fiskrestaurang, förmodligen eftersom det överraskade mig positivt. Och jag var så hungrig när jag åt det.

El Mina fiskrestaurang var också en mycket positiv överraskning. Jag gillade inredningen och atmosfären där så mycket. Det här är stället, där jag skulle ta mina vänner som besöker Hurghada.

Har du ätit fisk eller skaldjur i Hurghada? Vad är din favoritrestaurang?

Klicka här för att gå tillbaka till den främre sidan för att läsa mer om Hurghada Egypten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *