Gå till innehåll

Gad-restauranger i Hurghada

Bröd, falafel, Linssoppa och potatismos från GAD restaurang.

Om du vill prova lokal egyptisk mat i Hurghada, men känner dig obekväm att gå till de små gatorestaurangerna, prova GAD-restauranger. Det finns tre GAD-restauranger i Hurghada, en i El Mamsha, en i Sakkala (Sheraton road) och en i Dahar. Se platser här.


Automatiska översättningar finns för språken nedan. Klicka på flaggan för att översätta texten. Välj engelska för att läsa den ursprungliga artikeln.


GAD-restauranger i El Mamsha Hurghada Egypten är lätt att komma åt.
GAD-restauranger i El Mamsha Hurghada Egypten.

GAD-restauranger serverar äkta egyptisk mat med en västlig nyans. De serverar olika traditionella egyptiska rätter, men de har också pizza och hamburgare. Om du inte är säker, oavsett om du gillar egyptisk mat eller inte, ta en cheeseburger med lite egyptisk mat åt sidan. Priserna på GAD-restauranger är mycket rimliga. soppor från 10 egyptiska pounds (den.) till cheese 25 den.

Att läsa mer om egyptiska mat LÄS detta inlägg:

Läs mer: Mat i Egypten | De bästa egyptiska rätter

Jag äter inte ofta själv på GAD-restaurangerna, men när jag går, Jag tar samma rätter varje gång. För att vara ärlig har jag ätit mig själv från GAD-mat, för mycket GAD mat menar jag. Jag har provat många rätter där och tagit fram en perfekt meny för mig själv.

Min meny innehåller linssoppa (min favorit), falafels, potatismos och baba ganoush. Baba ganoush tillverkad av aubergine, tahini (sesamfrö pasta, vitlök, citron- & sat), det är mycket bra. Här är en bild av min middag från förra veckan, utan baba ganoush.

Av mig, det smakar och ser bra ut. Och priset är inte dåligt alls. Allt detta med vattenkostnader om 40 egyptiska pounds (den.). Det handlar om 1,8 £, 2€ och 2,2$. Och tro mig, du kommer att fyllas efter att du har ätit alla falaflar. De är krispigt, oljig och smakar utmärkt. Jag rekommenderar starkt denna kombination för alla. Inklusive mig.

Som sagt tidigare, det finns massor av rätter från var att välja mellan. Om du går och äter med en större grupp, Jag är säker på att alla kommer att hitta något att äta, eftersom de serverar allt från duvor till crepes.GAD-restauranger har också rökfria områden, därför är det lämpligt för familjer och icke-rökare.

Barn kommer att älska att äta i GAD, särskilt efter de märker att de erbjuder nutella crepes där. Om du reser med små barn, barnvagnar eller handikappade, Jag rekommenderar dig att välja GAD i Mamsha. Restaurangen ligger på bottenvåningen, vilket gör det enkelt att komma åt.

Njut av din måltid på restauranger GAD.

Läs mer om restauranger i Hurghada från här och här.

Hanna-

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *