What to wear I EGYPTEN | En klädkod för Hurghada Egypten

What to wear in Egypt. A dress code fot Hurghada Egypt.

Förra året min vän besökte mig i Hurghada, egypten. Medan packning hemma, Hon ringde mig för att fråga vad ska hon packa? Vilken typ av kläder ska jag ha i Hurghada och Egypten? Vad kan jag ha in Hurghada? Vad är klädkod för Hurghada, egypten?

I det här inlägget, Jag berätta vad man ska ha i Egypten och de saker du behöver komma ihåg om klädkod i Egypten.


Dela dina ressällskap!

Automatiska översättningar finns för språken nedan. Klicka på flaggan för att översätta. Om du önskar mer språkalternativ, Lämna en kommentar! Välj engelska för att läsa den ursprungliga artikeln.


Klädkod i Egypten är något jag inte hade tänkt på mig själv alls. Jag bara sätta kläder på och gå ut. Faktiskt, Jag använder samma kläder i Egypten och Europa.

På sommaren, när vädret är mycket varmt, Jag använder en topp och shorts eller en sommarklänning. När vädret blir kallare, Jag klär upp mer. Faktiskt, Jag tror inte om klädkod i Hurghada alls. Det bara kommer.

Fortfarande, det finns vissa kulturella saker du behöver tänka på när man plockar upp kläder till Egypten.

Om du vistas i Röda havet semesterorten som Hurghada, El Gouna eller Sahl Hasheesh, du behöver inte vara uppmärksamma på dina kläder så mycket. Men om du reser utanför orten städerna, klädkod är mer formell.

När jag reser utanför Hurghada; Jag packar t-tröjor, shirts, byxor och klänningar som täcker mina knän och axlar.

NÄSTA: Måste jag täcka min HAIR?

Måste jag täcka mitt hår i Egypten?

som sagt, klädkod för Egypten och Hurghada beror mycket om vart du ska och vad du gör i Egypten. Om du besöker en moské, till exempel, förbereda sig för att täcka håret, knän och skuldror.

Klicka här för att läsa mer om mitt besök i El Mina MOSKÉ i Hurghada.

Egypten är ett muslimskt land men besökte årligen av miljontals turister från icke-muslimska länder.

Egyptierna inte förvänta sig turister för att täcka sitt hår eller klänning som lokalbefolkningen.

MEN om du besöker utanför turistområden, det är rekommenderat och dessutom respekt att klä sig mer blygsam och täcker åtminstone dina knän och axlar.

Om du planerar att besöka Kairo, Det är bra att vara beredd att klä mer formellt där.

Du kan också vara intresserad av att läsa dessa artiklar:

Top saker att göra i Hurghada från A-Ö, HUR att pruta i Egypten och NÅGONSTANS

NÄSTA: En klädkod för Röda havet RESORTS

En klädkod för Röda havet RESORTS; HURGHADA, El Gouna, Makadi Bay

Hurghada och andra Röda havet orterna är mindre konservativa än andra delar av Egypten. Massor av utlänningar bor i de områden, och lokalbefolkningen är vana att se turister varje dag. De flesta av lokalbefolkningen i Hurghada arbetar även med turister.

i Hurghada, människor inte betala så mycket uppmärksamhet om klädkod.

Det är ok att “klä mindre” i Hurghada och andra Röda havet resorts.

Hur som helst, det är fortfarande bra att komma ihåg att du är i ett islamiskt land. Var respektfull för lokalbefolkningen.

Lämna din bikini och look-a-likes till hotellet område och du kommer att bli bra.

Du kan i princip bära något på hotellområdet. Du kommer inte bli arresterad om du bär mycket små mikro shorts på gatorna. Eller en topp som ser ut som en bra, men det betyder inte att det är ok. Så som jag ser det, det är mycket respektlöst för lokalbefolkningen.

Har du redan gillade Lifebeyondex på facebook? Få den senaste informationen om Hurghada, egypten;
liksom vår Facebook sida, Följ oss på Instagram och prenumerera bloggen (framsida).

Använd ditt sunda förnuft och packa dina vanliga sommarkläder. Också, du känner dig mer bekväm själv, när du inte står ut med din klädsel. jag menar, Ju mindre du klär, desto mer uppmärksamhet får du.

Allt som allt, klädkod i Hurghada och andra destinationer Röda havet är inte så strikt, Men det är bra att använda sunt förnuft och respekt lokalbefolkningen när du väljer vad man ska ha.

Packa inte som du kommer att Ibiza om du reser till Egypten. Annat, gå till Ibiza.

Plus mindre du klär, mer får oönskad uppmärksamhet.

-Hanna-

Klicka här för att gå tillbaka till framsidan och läs mer om Hurghada och Egypten.

#Hurghada #Egypt #visitegypt #thisisegypt #redsea #Elgouna # Ägypten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *